iqonic-blog Posted on
Ali veste, da lahko s ChatGPT Naložite *.pdf, *.jpg, *.png, Word, Excel, PowerPoint dokument in GPT prebere vsebino, ki je v datoteki. Lahko hkrati naložite več različnih datotek (npr. Word, Excel, pdf) in se o tej vsebini potem pogovarjate z GPT. Na podlagi npr. Excel datoteke, ki ste mu jo naložili vam izdela analizo oz. […]
iqonic-blog Posted on
Svet znanosti in tehnologije je priča izjemnemu napredku na področju kemije, kjer umetna inteligenca (predvsem z naprednim orodjem ChatGPT) spreminja pravila igre. Raziskovalci na Univerzi Carnegie Mellon so razvili sistem Coscientist, ki se samostojno uči in izvaja kemijske reakcije, kar predstavlja velik korak naprej v raziskovanju in razvoju zdravil.
iqonic-blog Posted on
Ker vas želim seznaniti s skorajda neomejenimi možnosti in prednostmi uporabe ChatGPT (in umetne inteligence), spodaj navajam številne primere uporabe naprednega orodja, ki je v zadnjem času postalo moj vsevedni asistent in s katerim vsak mesec prihranim na desetine mesečnih ur dela in na stotine evrov.
iqonic-blog Posted on
Verjetno se tudi vi zavedate, da je izjemno pomembno, da so naše trditve trdno podprte z verodostojnimi argumenti. Tako zagotovimo, da naše sporočilo ne samo doseže našo ciljno publiko, ampak jo tudi prepriča.  Pri iskanju ustreznih informacij nam lahko pomaga ChatGPT, ki pa bo svojo nalogo opravil precej bolje, če hkrati uporabimo še ustrezen specializiran […]
iqonic-blog Posted on
OpenAI, vodilno podjetje na področju razvoja umetne inteligence, je napovedalo nov temeljni model umetne inteligence, imenovan Sora, ki obljublja revolucijo na področju ustvarjanja video vsebin.
iqonic-blog Posted on
V tem članku vam pokažemo, kako lahko s pomočjo umetne inteligence, natančneje z orodjem ChatGPT, ustvarite primerjalno tabelo, ki bo izjemno pospešila vas odločevalski proces.
iqonic-blog Posted on
Ko sem se soočila z izzivom nastavitve brezžičnega mikrofonskega sistema, s katerim se prej nisem nikoli ukvarjala, sem za pomoč uporabila ChatGPT. Začela sem tako, da sem fotografirala napravi in poslala sliko, saj nisem imela pojma, kako začeti.
iqonic-blog Posted on
Podjetje OpenAI, ki stoji za naprednim klepetalnikom ChatGPT, nas je tokrat razveselilo z odlično posodobitvijo, ki nam bo znova olajšala delo in prihranila dragocen čas.
iqonic-blog Posted on
Izbira med brezplačno, ChatGPT Plus in ChatGPT Team različico je odvisna od vaših specifičnih potreb in zahtev. Medtem ko je osnovna verzija odlična za manj kompleksne izzive, ChatGPT Plus in ChatGPT Team ponujata napredne funkcije in zmogljivosti za bolj zahtevne uporabnike in dinamična poslovna okolja.
iqonic-blog Posted on
Tokrat vam pokažemo, kako lahko s pomočjo umetne inteligence ustvarite KVIZ oz. t.i. ‘kartice’ z vprašanji, s katerimi se lahko vi ali vaši najmlajši hitro naučite novih vsebin.
iqonic-blog Posted on
Ali se včasih počutite preplavljeni z neskončnim tokom dokumentov, tabel in predstavitev, ki se kopičijo v vašem Google Drive? Niste sami. V dinamičnem svetu digitalnega dela je enostavno izgubiti sled, kje in kdaj so bili shranjeni pomembni dokumenti. Vendar pa obstaja enostavna rešitev, ki vam lahko pomaga ostati na tekočem brez dodatnega stresa: avtomatizacija obvestil […]

Prvomajska ul. 35
3250 Rogaška Slatina

040 398 047

info@godigi.si

Prijava na novičke

Želite biti obveščeni o novostih na področju umetne inteligence? Prijavite se na novičke.

© 2023 GoDigi