iqonic-blog Posted on
Ali veste, da lahko s ChatGPT Naložite *.pdf, *.jpg, *.png, Word, Excel, PowerPoint dokument in GPT prebere vsebino, ki je v datoteki. Lahko hkrati naložite več različnih datotek (npr. Word, Excel, pdf) in se o tej vsebini potem pogovarjate z GPT. Na podlagi npr. Excel datoteke, ki ste mu jo naložili vam izdela analizo oz. […]
iqonic-blog Posted on
Svet znanosti in tehnologije je priča izjemnemu napredku na področju kemije, kjer umetna inteligenca (predvsem z naprednim orodjem ChatGPT) spreminja pravila igre. Raziskovalci na Univerzi Carnegie Mellon so razvili sistem Coscientist, ki se samostojno uči in izvaja kemijske reakcije, kar predstavlja velik korak naprej v raziskovanju in razvoju zdravil.
iqonic-blog Posted on
Ker vas želim seznaniti s skorajda neomejenimi možnosti in prednostmi uporabe ChatGPT (in umetne inteligence), spodaj navajam številne primere uporabe naprednega orodja, ki je v zadnjem času postalo moj vsevedni asistent in s katerim vsak mesec prihranim na desetine mesečnih ur dela in na stotine evrov.
iqonic-blog Posted on
Bi želeli tudi vi izstopati na socialnih omrežjih, vendar vam zmanjkuje časa za iskanje idej in pripravo privlačnih vsebin?
iqonic-blog Posted on
Kako smo iz več kot 600 strani podatkov ustvarili pregledno poročilo s ChatGPT. Odkrijte uporabljene tehnike in izkoristite to zmogljivo orodje za svoje projekte.
iqonic-blog Posted on
Navdušeni smo, da lahko oznanimo prihod nove različice ChatGPT, GPT-4o, ki je zdaj na voljo za brezplačno uporabo. Ta nadgradnja prinaša številne izboljšave in dodatne funkcionalnosti, ki bodo uporabnikom omogočile še boljšo izkušnjo pri uporabi umetne inteligence.
iqonic-blog Posted on
Prihaja tehnološka prelomnica, ki obeta revolucijo v komunikaciji: ChatGPT-4o kmalu prinaša prevajalnik v realnem času!
iqonic-blog Posted on
Verjetno se tudi vi zavedate, da je izjemno pomembno, da so naše trditve trdno podprte z verodostojnimi argumenti. Tako zagotovimo, da naše sporočilo ne samo doseže našo ciljno publiko, ampak jo tudi prepriča.  Pri iskanju ustreznih informacij nam lahko pomaga ChatGPT, ki pa bo svojo nalogo opravil precej bolje, če hkrati uporabimo še ustrezen specializiran […]
iqonic-blog Posted on
OpenAI, vodilno podjetje na področju razvoja umetne inteligence, je napovedalo nov temeljni model umetne inteligence, imenovan Sora, ki obljublja revolucijo na področju ustvarjanja video vsebin.
iqonic-blog Posted on
V tem članku vam pokažemo, kako lahko s pomočjo umetne inteligence, natančneje z orodjem ChatGPT, ustvarite primerjalno tabelo, ki bo izjemno pospešila vas odločevalski proces.
iqonic-blog Posted on
Ko sem se soočila z izzivom nastavitve brezžičnega mikrofonskega sistema, s katerim se prej nisem nikoli ukvarjala, sem za pomoč uporabila ChatGPT. Začela sem tako, da sem fotografirala napravi in poslala sliko, saj nisem imela pojma, kako začeti.
iqonic-blog Posted on
Podjetje OpenAI, ki stoji za naprednim klepetalnikom ChatGPT, nas je tokrat razveselilo z odlično posodobitvijo, ki nam bo znova olajšala delo in prihranila dragocen čas.

Prvomajska ul. 35
3250 Rogaška Slatina

040 398 047

info@godigi.si

Prijava na novičke

Želite biti obveščeni o novostih na področju umetne inteligence? Prijavite se na novičke.

© 2023 GoDigi