spoznajte

Tanjo Fric

iz srca digitalnega v možgane umetne inteligence

S preko 15 let izkušenj na področju digitalnega marketinga sem bila priča in aktivna udeleženka v evoluciji, ki je preoblikovala svet oglaševanja na spletu. Od grafičnega oblikovanja, preko izdelave strategij in spletnih strani, pa vse do oglaševanja na socialnih omrežjih – skozi vsak korak sem zaznala rdečo nit, ki me je povezovala s tem delom: strast.

Za mnoge je marketing le delo, za mene pa je vedno bil in vedno bo način življenja. Ta strast me žene k nenehnemu iskanju novega znanja, k povezovanju različnih področij in k iskanju harmonije v digitalnem ekosistemu, ki se nenehno spreminja.

Že pred dvajsetimi leti, ko sem se še izobraževala, sem intuitivno razumela, da je marketing mnogo več kot le oglasi in prodaja. Videla sem ga kot povezavo med tehnologijo, kreativnostjo in poslovnim svetom – kot ekosistem, v katerem vsak del vpliva na celoto. Takrat je bil svet informatike ločen od drugih storitev, vendar sem videla možnosti in priložnosti, ki jih prinaša njihova integracija.

 

Danes, ko je povezava med različnimi panogami še bolj očitna, sem tu, da z vami delim svoje znanje in strast. Skupaj lahko razvijemo strategije, ki bodo vaše podjetje postavile v središče digitalne dobe, pri tem pa bomo izkoristili moč ChatGPT in drugih naprednih tehnologij.

Pridružite se mi na tej navdihujoči poti in skupaj bomo presegli meje tradicionalnega marketinga.

blog

Vedno sveže in uporabne vsebine o umetni inteligenci & ChatGPT

Prvomajska ul. 35
3250 Rogaška Slatina

040 398 047

info@godigi.si

Prijava na novičke

Želite biti obveščeni o novostih na področju umetne inteligence? Prijavite se na novičke.

© 2023 GoDigi