z veseljem sporočam 🔝 novico. Včeraj je OpenAI lansiral novo različico ChatGPT – GPT-4o, ki je na voljo vsem tudi tistim, ki uporabljate ChatGPT brezplačno. Seveda v kolikor ste prej imeli brezplačno različico boste sedaj imeli omejitve pri delu to pomeni, da ne boste mogli obdelovati takšne količine podatkov itd. Boste pa sedaj po novem lahko brezplačno generirali grafike, prilagali različne datoteke kot je pdf, docx itd. in se o njihovi vsebini pogovarjali z GPT-jem.

V kolikor pa ste uporabljali plačljivo različico pa vam ta nova različica GPT-4o omogoča še boljšo, zmogljivejšo obdelavo podatkov, kar pomeni, da boste sedaj lažje in hitreje obdelovali daljše dokumente in zahtevnejše operacije.

V kolikor vam aplikacija ChatGPT ni naredila avtomatskega preklopa na novo različico GPT-4o lahko to storite sami, s klikom na zavihek v levem gornjem kotu na računalniku. Na telefonu pa se zavihek nahaja zgoraj na sredini zaslona.

GPT-4o zdaj na voljo brezplačno
PaketFunkcijeCena
BrezplačniGPT-3.5, omejen dostop do GPT-4o, generiranje grafik, nalaganje datotek in pogovor o vsebini datotek$0
PlusGPT-3.5, GPT-4, GPT-4o, 5x več sporočil, napredna orodja, generiranje slik z DALL·E$20 na mesec
TeamVse iz Plus, višje omejitve sporočil, upravljanje delovnega prostora, podatki ekipe izključeni iz učenja modela$25/mesec (letno), $30/mesec (mesečno)
EnterpriseVse iz Team, neomejen dostop do GPT-4 in GPT-4o, razširjeno kontekstno okno, prilagojeno upravljanje podatkov, prioriteta podporaCena po dogovoru

Z nestrpnostjo pa pričakujemo še eno posodobitev, kjer bo možna komunikacija s ChatGPT v realnem času, kar bo omogočilo tudi prevajanje v realnem času. Kako bo to izgledalo pa si lahko pogledate TUKAJ.

Prvomajska ul. 35
3250 Rogaška Slatina

040 398 047

info@godigi.si

Prijava na novičke

Želite biti obveščeni o novostih na področju umetne inteligence? Prijavite se na novičke.

© 2023 GoDigi