V dobi digitalne transformacije in umetne inteligence (UI) je ključnega pomena, da podjetja izkoristijo najnovejše tehnologije za izboljšanje produktivnosti in inovativnosti. Ravno zato je podjetje OpenAi za poslovne uporabnike pripravilo opcijo ChatGPT Team, ki prinaša vrsto funkcij za povečanje učinkovitosti:

1. Super hiter GPT-4

Ta funkcija zagotavlja, da odgovori še hitrejši in bolj učinkovitejši. Z uporabo najnovejše generacije umetne inteligence bo ChatGPT Team omogočil vam in vaši ekipi hitrejše in natančnejše delo, s čimer boste povečali splošno produktivnost.

2. Napredna analiza podatkov

ChatGPT Team vam nudi globlji vpogled v dokumente in podatkovne zbirke, kar vam omogoča, da sprejemate boljše odločitve na podlagi kakovostnih, analitično obdelanih informacij. Ta funkcija je neprecenljiva zlasti za tiste, ki se ukvarjate z velikimi količinami podatkov in potrebujete natančne analize.

3. Individualne prilagoditve

Individualne rešitve za vašo ekipo omogočajo prilagoditev specifičnim potrebam vašega podjetja ter med drugim spodbujajo sodelovanje in povečujejo produktivnost.

4. Varnost in zasebnost

Vključen je tudi poseben delovni prostor z administrativnimi kontrolami, upravljanjem ekipe in strogo varnostjo. Obenem ChatGPT Team opcija jamči, da  ChatGPT nikoli ne trenira na podlagi vaših poslovnih podatkov ali pogovorov in se ne uči iz vaše uporabe, kar zagotavlja najvišjo raven varnosti in zasebnosti za vaše podatke.

Z vključitvijo ChatGPT Team v vašo poslovno strategijo boste lahko izkoristili moč umetne inteligence za izboljšanje sodelovanja in produktivnosti vaše ekipe ter napredek vašega posla.

Prvomajska ul. 35
3250 Rogaška Slatina

040 398 047

info@godigi.si

Prijava na novičke

Želite biti obveščeni o novostih na področju umetne inteligence? Prijavite se na novičke.

© 2023 GoDigi