Z navdušenjem sporočam, da je ChatGPT, top digitalna asistenčna rešitev, doživel pomembno posodobitev. Ta preobrazba prinaša intuitivno integracijo raznolikih funkcij, ki obljubljajo izboljšano uporabniško izkušnjo in večjo učinkovitost.

Integracija vseh funkcij v enem mestu

Ena izmed ključnih izboljšav je poenostavljena uporaba različnih orodij znotraj enotnega vmesnika. DALL·E, močno orodje za generiranje slik z umetno inteligenco, je zdaj dostopno neposredno preko ChatGPT, omogoča hitro in učinkovito ustvarjanje vizualnih vsebin po vaših željah.

Izboljšano brskanje

Izboljšalo se je tudi orodje za brskanje, ki vam zagotavlja dostop do aktualnih spletnih informacij neposredno skozi ChatGPT. To je kot imeti lastno informacijsko pisarno, ki vam je vedno na voljo.

Python na dosegu roke

Za vse, ki delate s programiranjem ali podatkovno analizo, je vgrajena Python konzola zdaj bolj zmogljiva kot kadarkoli prej. Izvajanje skript, testiranje algoritmov in analiza podatkov poteka brezhibno in v realnem času.

Enostaven pregled in urejanje datotek

Omogoča vam tudi, da naložite in pregledate vaše datoteke neposredno v njegovem okolju, kar prinaša dodatno raven priročnosti pri urejanju in dostopu do vaših dokumentov.

Posodobitev ChatGPT odpira nove možnosti za interakcijo z umetno inteligenco.

Tanja Fric

Prvomajska ul. 35
3250 Rogaška Slatina

040 398 047

info@godigi.si

Prijava na novičke

Želite biti obveščeni o novostih na področju umetne inteligence? Prijavite se na novičke.

© 2023 GoDigi