Verjetno se tudi vi zavedate, da je izjemno pomembno, da so naše trditve trdno podprte z verodostojnimi argumenti. Tako zagotovimo, da naše sporočilo ne samo doseže našo ciljno publiko, ampak jo tudi prepriča. 

Pri iskanju ustreznih informacij nam lahko pomaga ChatGPT, ki pa bo svojo nalogo opravil precej bolje, če hkrati uporabimo še ustrezen specializiran GPT.

Za strokovne vire uporabimo GPT Scholar AI

GPT Scholar AI je specializiran vtičnik, namenjen iskanju in analizi različnih strokovnih in akademskih virov. Z obsežno bazo podatkov, ki vključuje več kot 200 milijonov člankov, raziskav in študij iz različnih disciplin, nam ponuja možnost, da hitro najdemo verodostojne informacije, ki jih potrebujemo. Njegova sposobnost, da natančno razume in interpretira zapletene poizvedbe, omogoča nezahtevno iskanje relevantnih virov.

Želeli smo izpostaviti prednosti poslovne uporabe ChatGPT in umetne inteligence

Ker smo v GoDigi specializirani za izobraževanje in implementacijo ChatGPT ter drugih tehnologij umetne inteligence v poslovne procese, smo želeli najti strokovne argumente, ki bi navajali koristi poslovne uporabe ChatGPT in umetne inteligence. 

Tako smo ChatGPT Scholar AI posredovali naslednje navodilo oz. prompt:

Spodaj pa je odgovor, ki nam ga je omenjeni GPT posredoval. Kot vidite, smo v pregledni obliki prejeli 5 strokovnih člankov z naslovi, kratkimi razlagami, avtorji in klikabilnimi povezavami (do omenjenih člankov).

Iskanje verodostojnih virov in argumentov za podporo lastnim marketinškim in/ali promocijskim aktivnostim je eden izmed temeljnih elementov učinkovite, prodajno naravnane komunikacijo z vašo ciljno publiko. In GPT ScholarAI omogoča, da to storimo mnogo hitreje in učinkoviteje.

P.S. Različni GPT-ji imajo lahko zelo podobna imena, zato bodite pri izbiri ‘pravilnega’ GPT-ja pozorni na dvoje:

  • Natančen zapis imena GPT-ja
  • Ustrezen logotip oz. sličica pri izbranem GPT-ju

Žan Majcenovič

Prvomajska ul. 35
3250 Rogaška Slatina

040 398 047

info@godigi.si

Prijava na novičke

Želite biti obveščeni o novostih na področju umetne inteligence? Prijavite se na novičke.

© 2023 GoDigi