Blog

Potovanje skozi svet AI & ChatGPT

Prilagodljivost

Svetovanje prilagodim glede na vaše predznanje, specifične želje in posel, ki ga opravljate.

Razumevanje

Svetovanje 1 na 1 omogoča poglobljeno razumevanje vaših izzivov in iskanje kakovostnih rešitev.

Učinkovitost

Individualno svetovanje pospeši učni proces in omogoči začetek v praksi.

Podpora

Pri individualnem svetovanju prejmete hitre in celovite odgovore na vsa vaša vprašanja in dvome, ki se pojavijo v procesu učenja.

Konkurenčnost

S pravilno uporabo ChatGPT boste imeli kot zaposleni ali podjetnik veliko konkurenčno prednost.

Varnost

Nepravilna uporaba ChatGPT lahko povzroči neželene rezultate ali celo škoduje poslovanju.

prihranite čas in denar

Naučim vas učinkovite
uporabe ChatGPT

Dosežite izjemne rezultate v prodaji, komunikaciji in vsebinski strategiji s pomočjo praktične uporabe umetne inteligence.

01

Optimizacija komunikacije
& vrhunska vsebina

V sklopu individualnega svetovanja vas bom naučila, kako s pomočjo orodja ChatGPT izboljšate in pospešite komunikacijo na številnih področjih.
 • Pisanje e-pošte
  Naj umetna inteligenca piše namesto vas - v vašem stilu in tonu!
 • Sestava ponudb & pogodb
  Učinkoviti in profesionalni predlogi, prilagojeni vašim potrebam.
 • Socialna omrežja
  Ustvarjajte vsebine, ki pritegnejo in prepričajo – bolje kot večina marketinških agencij.
 • Vsebino za spletne strani
  Hitro do privlačnih in optimiziranih besedili, ki bodo izboljšale vaš spletni nastop.
02

Strateško načrtovanje
in poslovne odločitve

Razkrijem vam, kako:
 • Izdelate poslovno/prodajno strategijo
  Ustvarjajte robustne, prilagodljive in učinkovite strategije z visoko verjetnostjo uspeha.
 • Predvidevati trende
  Ostanite korak pred konkurenco z naprednimi vpogledi v odlično povzete kompleksne podatke.
 • Izkoristiti podatke
  Učinkoviteje iščite in uporabljajte informacije za boljše poslovne odločitve.
 • Učinkovito določite cilje
  Postavite jasne, merljive in dosegljive cilje, ki vodijo k želenim rezultatom.
 • Spremljati in prilagajati strategije
  Naučite se hitro prilagajati vaše strategije na podlagi povratnih informacij in spreminjajočih se tržnih razmer.
 • Se odločati na podlagi scenarijev
  Uporabite napredne tehnike za oblikovanje različnih scenarijev, ki vam pomagajo pri sprejemanju boljših poslovnih odločitev.
03

Vrhunsko inoviranje
& opravljanje zamudnih nalog

ChatGPT ni le orodje za komunikacijo, temveč je lahko vaš profesionalni partner pri:
 • Razvoju novih idej
  Odkrijte inovativne pristope in neštete ideje za rast vašega podjetja.
 • Reševanju obstoječih težav
  Izkoristite umetno inteligenco za iskanje in implementacijo rešitev.
 • Sestavi zapisnikov sestankov
  Avtomatizirajte proces zapisovanja in povzemanja ključnih točk sestanka za boljšo preglednost in časovni prihranek.
 • Optimizacija delovnih procesov
  Analizirajte in izboljšajte svoje delovne rutine s predlogi in rešitvami, ki jih ponuja ChatGPT.
 • Prioritiziranje delovnih nalog
  S pomočjo ChatGPT lahko avtomatizirate in optimizirate dodeljevanje nalog med ekipami ali posamezniki glede na njihove zmožnosti in razpoložljivost.
NAJ VAS NE PREHITIJO

Obvladovanje komunikacije s ChatGPT
je nujno za vašo prihodnost

V današnjem hitro spreminjajočem se poslovnem svetu je ključnega pomena, da ste vedno korak pred konkurenco. Z obvladovanjem uporabe vrhunskegsa orodja ChatGPT boste pridobili konkurenčno prednost, ki vam bo omogočila, da izstopate na trgu. Ne dovolite, da vam tehnologija uide; izkoristite to priložnost in postanite vodilni v svoji panogi.
 • ChatGPT je kot digitalni think-tank v vašem žepu: združuje ‘tisoče strokovnjakov’ na dosegu vaše roke - vedno in povsod.
 • Prilagodljivost in personalizacija: ChatGPT se prilagaja vašemu slogu komuniciranja in vašim specifičnim potrebam, kar omogoča bolj osebno in ciljno naravnano komunikacijo.
 • Odločanje v realnem času: S takojšnjim dostopom do informacij boste lahko sprejemali hitre (in pravilne) odločitve.
 • Zmanjševanje tveganja: Pred pomembnimi poslovnimi odločitvami se glede svojih idej in strategij posvetujte s ChatGPT.
 • Nenehno učenje: ChatGPT, ki deluje na podlagi umetne inteligence, se nenehno izboljšuje in razvija. Ko obvladate komunikacijo z njim, se skupaj hitro in uspešno razvijate.
 • Izjemen prihranek časa: Namesto čakanja na številna strokovna mnenja lahko zdaj sami hitro preverite podatke in dejstva.
 • Vse na enem mestu: ChatGPT združuje širok spekter strokovnih znanj in informacije, zato ne bo več potrebe po zaposlovanju številnih svetovalcev ali strokovnjakov za različne naloge.
 • Prilagodljivost in hitrost: Dandanes se morajo podjetja hitro prilagajati razmeram na trgu. S ChatGPT lahkopodjetniki pospešeno izvedete spremembe in prilagoditve ter se hitro odzivate na tržne priložnosti.
 • Stroškovna učinkovitost: Namesto dragih naročnin na različna orodja ali zaposlovanja več strokovnjakov lahko podjetniki z enim orodjem sedaj pokrijete več potreb hkrati.
 • Podpora pri odločanju: V začetnih (in tudi kasnejših) fazah podjetništva je lahko vsaka odločitev ključna za preživetje in razvoj podjetja. ChatGPT lahko pomaga pri analizi in podpori pri sprejemanju teh odločitev.
Moji "učenci"

Njihove zgodbe

  z vami bom

  Tanja Fric

   

  Z več kot 15 leti izkušenj v digitalnem svetu, od oglaševanja na socialnih omrežjih do oblikovanja spletnih strani, sem vedno iskala nove priložnosti in možnosti. Moja strast ni le v delu, ampak v nenehnem odkrivanju in povezovanju v svetu umetne inteligence in ChatGPT. Z mano boste odkrili svet, kjer tehnologija in posel tvorita harmonično simbiozo, in kjer vsaka inovacija odpira vrata novim priložnostim.

  20 +

  delovnih izkušenj

  15 let

  izkušenj v digitalu

  600 +

  ur svetovanj

  999 +

  učencev

  pogosta

  Vprašanja

  Svetovanje poteka na daljavo preko video klica, kar pomeni, da ne boste izgubljali nepotrebnega časa z vožnjo na določeno lokacijo, temveč se boste lahko izobraževali v udobju svojega doma, pisarne ali kakšne drugega prostora.

  Ena svetovalna ura traja 45 minut. Ker gre za svetovanje 1:1 načeloma dobite vse ustrezne smernice za uspešen začetek. V kolikor se pojavi potreba po večih urah se to tudi dogovorimo. 

  Ne. Za sabo imam več kot 13 let izkušenj na področju digitalnega marketiinga in več kot 20 let na področju samostojne podjetniške poti, kar posledično pomeni, da že imam kar nekaj izkušenj na tem področju zato bom z veseljem podelila z vami tudi ostalo znanje v tej uri v kolikor se bo pojavila potreba po le-tem.

  Za udeležbo pri mojem svetovanju ne potrebujete posebnega predznanja o umetni inteligenci ali ChatGPT. S seboj prinesite le svojo radovednost in vprašanja, skupaj bomo raziskali, kako vam lahko to orodje pomaga v vašem poslu.

  Ena ura svetovanja traja 45 minut. Priporočam, da si rezervirate nekaj minut dodatno za morebitna dodatna vprašanja ali pojasnila.

  Cilj mojega svetovanja je, da vam ponudim konkretne napotke in znanje za uporabo ChatGPT v vašem poslovnem okolju. Seveda bo morda potrebna dodatna praksa, vendar boste po svetovanju zagotovo bolje opremljeni za začetek.

  Medtem ko je na spletu veliko odličnih virov, moje svetovanje ponuja personaliziran pristop, prilagojen vašim specifičnim potrebam in izzivom. Skupaj bomo raziskali, kako najbolje implementirati orodja in strategije v vašem edinstvenem poslovnem kontekstu.

  Plačilo poteka preko bančnega nakazila. V primeru odpovedi svetovanja vsaj 48 ur pred dogovorjenim terminom vam povrnemo celotno vsoto. Pri kasnejših odpovedih zaračunamo administrativne stroške.

  Osredotočam se predvsem na ChatGPT, vendar imam obsežno znanje o digitalnem marketingu in umetni inteligenci na splošno. Če imate vprašanja o drugih orodjih in digitalne marketingu, mi jih lahko z veseljem postavite.

  Da, svetovanje v tej obliki poteka samo  preko spleta, kar omogoča fleksibilnost in udobje za stranke z vsega sveta. Se pa lahko dogovorimo tudi drugače, vendar je v tem primeru tudi cena temu primerna.

  Preprosto izberete prost termin svetovanja, ki vam ga potrdim in svetovanje se ob dogovorjenem času prične.

  © 2023 GoDigi