ZADNJA MOŽNOST LETOS ZA OBISK PREDAVANJA V ŽIVO!

S ChatGPT
do velikega prihranka
denarja, časa in energije!

Obvladovanje ChatGPT-ja vam bo omogočilo

revolucijo v poslu, karieri in osebnem življenju!

Ali si želite več časa zase?

Spoznajte kako vam ChatGPT lahko pomaga avtomatizirati vsakodnevne naloge in prihraniti dragocen čas.

Želite poenostaviti dolgočasna in zamudna administrativna opravila?

Odkrijte, kako lahko ChatGPT in umetna inteligenca prevzameta bremena administrativnih izzivov in vam omogočita večjo učinkovitost.

Želite pisati objave za socialna omrežja kot profesionalec?

Naučite se, kako uporabiti ChatGPT za ustvarjanje privlačnih in učinkovitih vsebin za socialna omrežja.

Si želite stopiti korak pred konkurenco?

Izvedite, kako lahko uporaba ChatGPT in AI tehnologij dvigne vaš posel na višjo raven.

Iščete efektivne in hitre načine za reševanje kompleksnih problemov?

Preizkusite, kako lahko ChatGPT ustvari kreativne in učinkovite rešitve za različne izzive.

in še mnogo več…

Spoznajte nove pristope, ki vam bodo prihranili na tisoče eurov.

Z AI in ChatGPT prihranim

dve uri vsak dan

Kliknite spodaj in raziščite več kot 50 konkretnih primerov, kako lahko tudi vi vsak dan prihranite več kot dve uri s pomočjo ChatGPT in drugih AI orodij.

KDAJ

četrtek

14. december

od 15.00 do 18.00

KJE

Rogaška Slatina

MPI Vrelec d.o.o.
Prvomajska ul. 35

CENA

49 EUR

Do 30. novembra 2023.

Za koga je delavnica primerna?

Za vsakogar!

Predavanje je zasnovano za širok krog udeležencev, ki želijo razširiti svoje znanje in veščine na področju umetne inteligence in optimizacije delovnih procesov.
Delavnica je idealna:

ZA PODJETNIKE, ki želite IZSTRELITI svoj posel
100%
ZA TISTE, ki želite POENOSTAVITI svoj delovni proces
100%
ZA ZAPOSLENE, ki želite postati NEPOGREŠLJIV KADER na trgu dela
100%
ZA VSE, ki želite imeti VEČ PROSTEGA ČASA
100%
ZA PRAV VSE, ki želite biti korak PRED KONKURENCO
100%
Na konkretni 3-urni delavnici delavnici boste imeli ekskluzivno priložnost, da iz prve roke izveste, kako lahko ChatGPT in umetna inteligenca dramatično izboljšata vašo produktivnost in inovativnost.
S priznano strokovnjakinjo Tanjo Fric, ki je v zadnjih nekaj meseci predavala že več kot 500-tim udeležencem in njenimi predstavljenimi praktičnimi primeri uporabe umetne inteligence v poslovnem svetu boste pridobili neprecenljivo znanje, ki vas bo na postavilo daleč pred konkurenco.

Na konkretnih primerih uporabe ChatGPT boste izvedeli:

Kako v manj kot minuti napisati 🔝 prodajno sporočilo

V nekaj trenutkih pripravite privlačne prodajne tekste za zvišanje prodaje.

Kako v nekaj sekundah narediti profesionalen zapisnik sestanka

Odkrijte kako lahko v le nekaj sekundah iz vaših zapiskov oz. alinej naredite temeljit zapisnik.

Kako v manj kot 2 minutah do privlačne Power Point predstavitve

Spoznajte, kako lahko v manj kot 2 minutah naredite povzetek daljšega besedila, izluščite bistvo, ga prevedete v tuj jezik in naredite odlično Power Point predstavitev.

Kako v trenutku ustvarite zanimiv tekst za svoj blog

Odkrijte, kako lahko ChatGPT uporabljate za pisanje e-pošte, člankov, blogov, tehničnih poročil in ga uporabite celo za kreativno pisanje.

Kako v trenutku napisati predloge pogodb in ponudb

Spoznajte, kako lahko ChatGPT uporabljate za pisanje e-pošte, člankov, blogov, tehničnih poročil in ga uporabite celo za kreativno pisanje.

Kako takoj pripravite predloge pogodb in ponudb

Spoznajte, kako vam lahko ChatGPT prihrani časa s pripravo osnutkov pogodb, ponudb in ostalih dokumentov.

Kako v zelo hitrem času izdelate analize, poročila in finančne projekcije

Odkrijte, kako lahko ChatGPT uporabite za globlje in celovitejše razumevanje tržnih trendov, izdelavo poslovnih analiz, strategij in kočnih poročil.

Kako suvereno komunicirate v tujih jezikih

Izvedite, kako lahko sedaj brez težav izvajate poslovno komunikacijo s tujino, se enostavno učite tujih jezikov ali prevajate različne dokumente.

Kako od poslovne ideje do uspešnega produkta

Spoznajte, kako lahko ChatGPT nadgradi vašo idejo in jo na podlagi potreb in zahtev trga spremeni v visoko iskan produkt.

Kako uporabiti ChatGPT za programiranje

ChatGPT lahko napiše ali preveri vašo kodo in vam nudi različne vrste podpore pri številnih programskih jezikih.

Kako uporabljamo Plugine za večjo produktivnost

Odkrijte, kako vam lahko s pomočjo t.i. vtičnikov (‘Pluginov’), analizirate podatke, generirate grafe, ustvarjate profesionalne grafike, prevajate in še več.

Kako prihranimo čas pri osebnih opravilih

ChatGPT vam lahko predlaga recepte na podlagi sestavin v hladilniku, napiše in razporedi seznam dnevnih opravil ali predlaga filme po vašem okusu in še veliko več.

Ne zamudite izjemne priložnosti za najnovejša znanja, informacije in napotke, s katerimi boste lažje in učinkoviteje zmagovali na svoji poslovni in življenjski poti.

Preberite mnenja udeležencev

5/5
dr. Marinka VOVK

Izobraževanje / svetovanje  s predavateljico Tanjo Fric za podorčje digitalizacije je bilo zelo koristno, saj so bili doseženi vsi cilji in realizirana vsebina, ki je bila tudi relevantna tudi zame,ki delam sicer na drugem področju. Predavateljica uporablja aktivne metode poučevanja in omogoča aktivno sodelovanje udeležencev. Najbolj cenim praktičnost znanja in evalvacijo ter možnost komunikacijske podpore tudi po zaključku izobraževanja.
5/5
mag. Sabina Čanaki, direktorica PE Celje – Sparkasse
5/5
Zorica Sekulić, direktorica podjetja Implera d.o.o.

Jaz sem imela kar malo strah priti, ker nisem ravno slušni tip človeka in sem se skoraj vsega sama naučila, pa sem se bala, da mi po dveh urah predavanja več ne bo za nič … Ampak tako hitro kot je minilo teh 4 ur na dan, mi še ni kdaj. Dejansko je bilo interaktivno, vse je bilo prikazano na realnih primerih; strognejo na drugi strani vodeno tako, da se je, vsaj meni, pa verjamem, da tudi drugim, vzporedno odpiral koncept, kaj vse bom naredila v svojem podjetju in vse to, kar ste pokazali, dejansko realizirala in “poslala” v realno okolje. Vzdušje je bilo vrhunsko!

Ko imaš svoje podjetje in ni delovnega časa, dopusta, bolniških, se zaveš, da je najvrednejša valuta s katero upravljaš čas. In vaše izobraževanje bi priporočila predvsem zato, ker ne predstavlja izgube časa ampak je čista dodana vrednost. Tok različnih informacij, raznih realnih primerov podanih na tako zanimiv način, v tako kratkem času, mislim, še enkrat, vrhunsko.

5/5
5/5
Tina Novak Černigoj, Turistična kmetija Marjanca

Delavnico bi zagotovo priporočila. To je naša prihodnost in če želimo iti s časom naprej, hočeš nočeš je potrebno poznati digitalni marketing

5/5
5/5
Martina Amon

Delavnico bi priporočila zato, ker se Tanja klub izjemni količini znanja zna vsakomur približati in ga na poseben način popeljati v digitalni svet ter vseskozi obdržati pozornost vseh v dvorani.

5/5
Maja K.

Tanja Fric je odlična predavateljica. Njeni praktični primeri uporabe ChatGPT so mi dali veliko idej za izboljšanje mojih delovnih procesov.

5/5
Jaka Jerala
Zelo uporabno predavanje. Trenutno verjetno najbolj aktualna tema. Predavateljica je na zanimiv nacin predstavila temo.
5/5
Jesenik J.
Prima, hvala vam zares.
5/5
Urša Škornik, Greenhills Bike Tours Slovenia
Super! Veliko izvedla dobrega.

KDAJ

14. december

od 15.00 do 18.00

KJE

Rogaška Slatina

MPI Vrelec d.o.o.
Prvomajska ul. 35

CENA

49 EUR

Do 30. novembra 2023.

*IZKORISTITE ČASOVNO OMEJENO EARLY BIRD CENO – 49 eur

Število mest je omejeno!

KDO JE

Tanja Fric

Direktorica digitalne agencije GoDigi, Tanja Fric, je priznana strokovnjakinja na področju umetne inteligence in digitalnega marketinga. Z več kot dvajsetletnimi izkušnjami v digitalnem svetu je Tanja pridobila obsežno znanje in veščine, ki segajo od upravljanja in oglaševanja na družbenih omrežij do izdelave spletnih strani, grafičnega oblikovanja in e-mail marketinga.

Njeno delo je osredotočeno na praktično uporabo naprednih orodij umetne inteligence, kot je ChatGPT, kjer je razvila edinstvene strategije za izboljšanje poslovnih procesov in trženjskih pristopov. Tanjina sposobnost prepoznavanja in uporabe tehnologij umetne inteligence pri dejanskih poslovnih izzivih je bila ključna za izboljšanje delovnih procesov številnih posameznikov in podjetij, s katerimi je sodelovala.

Njena strast do učenja in inovacij v digitalnem marketingu, skupaj z globokim razumevanjem umetne inteligence ji omogoča, da svojim strankam zagotovi neprecenljivo znanje in podporo. Tanja Fric je nepogrešljiv vir navdiha in znanja za vse, ki si prizadevajo za izboljšanje svojega poslovanja v današnjem dinamičnem in nepredvidljivem poslovnem okolju.

Kako vam bodo pridobljeno znanje in spretnosti koristile?

S pomočjo ChatGPT boste lahko reševali raznolike izzive, od avtomatizacije rutinskih nalog in izboljšanja komunikacijskih procesov do generiranja različnih vsebin, kot so besedila, doumenti ali marketinške strategije. 

Obenem ChatGPT omogoča hitro in učinkovito analizo velikih količin podatkov, kar je ključno pri odločitvenih procesih, tržnih raziskavah in tehnološkem razvoju.

Kliknite spodaj in s prijavo na predavanje

stopite korak pred konkurenco!

Število mest je omejeno!

Naj se vaša karierna ali poslovna pot na višjo raven PRIČNE ZDAJ!

Go Digi d.o.o., Prvomajska ul. 35, 3250 Rogaška Slatina
E-mail: info@godigi.si M: 040 398 047

Piškotki
Politika zasebnosti
Splošni pogoji poslovanja