Delo na KONKRETNIH PRIMERIH v ChatGPT Team OKOLJU
+ 5 DNI GRATIS UPORABE ChatGPT Team
aplikacije

Obveščamo, da so ZASEDENA VSA MESTA za intenzivno izobraževanje o poslovni rabi ChatGPT & umetne inteligence, ki bo potekalo 12. marca! O NASLEDNJEM TERMINU izobraževanja vas bomo obvestili kmalu.

Pospešite posel, zvišajte produktivnost in povečajte inovativnost s ChatGPT
in umetno inteligenco

6-URNO INTENZIVNO IZOBRAŽEVANJE V ŽIVO
s praktičnimi primeri in najnovejšimi informacijami!

Obvladajte ChatGPT, Google Bard (Gemini), Copilot in ostala napredna orodja

Spoznali boste izjemna orodja na podlagi umetne inteligence, s katerimi boste močno zvišali produktivnost.

Uporabljajte ChatGPT neposredno v vaših dokumenith

Ustvarjeno vsebino boste lahko vnašali neposredno v vaše dokumente (Word, PowerPoint, Excel) in prihranili ogromne količine časa.

Spoznajte potencial avtomatizacije z orodjem Zapier

Odkrili boste možnosti avtomatizacije in optimizacije s pomočjo umetne inteligence.

Hitro analizirajte veliko količino podatkov & sprejemajte boljše odločitve

Z nekaj kliki boste analizirali veliko količino informacij in lažje sprejemali kakovostne poslovne odločitve.

Ekspresno pripravite obsežno dokumentacijo & profesionalne predstavitve

Sedaj boste lahko izjemno hitro izdelali PowerPoint predstavitve in pripravili obsežno (razpisno) dokumentacijo.

Pospešite pridobivanje novih strokovnih znanj

V gori podatkov boste od zdaj naprej lahko hitro izluščili bistvene informacije in kreativno utrjevali svoje znanje.

Suvereno komunicirajte na (globalnem) trgu

Naučili se boste personaliziranega komuniciranja s strankami ter tekstovnega in glasovnega prevajanja v različne jezike.

Generirajte vrhunske poslovne ideje

Izjemno hitro boste prišli do številnih odličnih idej za nove izdelke in storitve, ki bodo navdušili vaše kupce oz. stranke.

…in še mnogo več…

Osvojite napredna znanja za spopadanje s kompleksnimi izzivi.

ZARADI INTERAKTIVNE OBLIKE IZOBRAŽEVANJA

JE ŠTEVILO MEST OMEJENO!

Le še eno prosto mesto po ceni 390 eur namesto 560 eur

Cena vključuje:

KDAJ

torek

12. marec

od 9.00 do 15.00

KJE

Ljubljana

Poslovna hiša Unija d.o.o.
Tržaška cesta 515
1351 Brezovica pri Ljubljani

CENA

560 EUR 390 EUR

Cena 390 eur velja do zapolnitve mest (na voljo je le še eno prosto mesto)

Zaradi interaktivne
oblike izobraževanja je
ŠTEVILO MEST OMEJENO!

Prihodnost je tukaj

Pridružite se najučinkovitejšim
podjetjem & posameznikom

Izobraževanje je prilagojeno za delo z manjšim številom udeležencev, ki se bodo na praktičnih primerih naučili učinkovite uporabe naprednih orodij.

Intenzivno 6-urno izobraževanje je ustvarjeno:

ZA PODJETNIKE, ki želite OPTIMIZIRATI poslovne & delovne procese
100%
ZA MENEDŽERJE IN DIREKTORJE, ki želite ustvarjati VISOKO DODANO VREDNOST
100%
ZA VODJE ODDELKOV, ki želite skupaj z ekipo HITRO in SUVERENO NAPREDOVATI
100%
ZA ZAPOSLENE, želite postati NEZAMENLJIV KADER
100%
ZA TISTE, ki želite narediti OGROMEN KORAK NAPREJ
100%
Na intenzivnem 6-urnem izobraževanju vas bomo opremili z znanji, bližnjicami in praktičnimi nasveti za učinkovito uporabo ChatGPT in ostalih orodij umetne inteligence, s katerimi boste močno zvišali svojo hitrost, produktivnost in inovativnost v poslovnem okolju.
S priznano strokovnjakinjo Tanjo Fric, ki je v zadnjih osmih mesecih predavala že več kot 650-tim ambicioznim udeležencem, boste iz prve roke prejeli neprecenljive informacije, ki jih boste lahko takoj uporabili v praksi.

Na konkretnih primerih boste med drugim izvedeli:

Kako v manj kot 2 minutah ustvarite privlačno Power Point predstavitev

Odkrijte, kako z nekaj kliki naredite povzetek daljšega besedila, izluščite bistvo, ga prevedete v tuj jezik in naredite privlačno PowerPoint predstavitev.

Kako v nekaj sekundah napišete predloge pogodb in ponudb

Izkoristite ChatGPT za hitro ustvarjanje (in pregledovanje) različnih strokovnih tekstov in dokumentov.

Kako ChatGPT povežete z vašimi dokumenti

Izvedite, kako lahko ChatGPT neposredno integrirate v različne delovne dokumente za hitrejšo in bolj tekočo izvedbo nalog v podjetju.

Kako se hitro naučite novih (strokovnih) znanj

Spoznajte, kako vam lahko umetna inteligenca omogoči hitro učenje obsežnih in kompleksnih podatkov.

Kako v trenutku prepišete besedilo

Naučite se, kako lahko s pomočjo ChatGPT sedaj v nekaj sekundah prepišete besedilo neposredno iz jpg. in png. datoteke ter ročnih zapiskov.

Kako pospešite in personalizirate komunikacijo

Odkrijte, kako lahko generirate individualna elektronska sporočila, namenjena strankam, sodelavcem ali poslovnim partnerjem.

Kako serijsko ustvarjate odlične promocijske vsebine

Naučite se, kako lahko s ChatGPT v nekaj sekundah napišete kakovostne bloge, članke, e-novičke, oglase in tekste za socialna omrežja.

Kako ustvarite profesionalne grafike

Spoznajte izvrstno orodje, s katerim lahko brez oblikovalskega predznanja hitro ustvarjate dovršene grafike po vaših željah.

Kako v zelo hitrem času izdelate analize, poročila in finančne projekcije

Izkoristite ChatGPT za globlje in celovitejše razumevanje tržnih trendov, izdelavo poslovnih analiz, strategij in končnih poročil.

Kako praktično komunicirate v tujih jezikih

Odkrijte, kako lahko sedaj brez težav izvajate poslovno komunikacijo s tujimi trgi, se enostavno učite tujih jezikov ali prevajate različne dokumente.

Kako sočasno analizirate podatke iz različnih dokumentov

Naučite se, kako iz velikih baz podatkov in različnih dokumentov pridobiti uporabne informacije.

Katera so trenutno najboljša orodja na podlagi umetne inteligence

Spoznajte vrhunska orodja, kot so DALL-E, ChatGPT Plus, ChatGPT Team, Google Bard, Copilot, Zapier in mnoga druga.

To intenzivno 6-urno izobraževanje je nastalo kot odgovor na številne izzive podjetnikov, direktorjev, vodij in zaposlenih, s katerimi smo sodelovali v zadnjem obdobju.

Mnenja dosedanjih udeležencev

Jaz sem imela kar malo strah priti, ker nisem ravno slušni tip človeka in sem se skoraj vsega sama naučila, pa sem se bala, da mi po dveh urah predavanja več ne bo za nič … Ampak tako hitro kot je minilo teh 4 ur na dan, mi še ni kdaj. Dejansko je bilo interaktivno, vse je bilo prikazano na realnih primerih; strnjeno na drugi strani vodeno tako, da se je, vsaj meni, pa verjamem, da tudi drugim, vzporedno odpiral koncept, kaj vse bom naredila v svojem podjetju in vse to, kar ste pokazali, dejansko realizirala in “poslala” v realno okolje. Vzdušje je bilo vrhunsko!Ko imaš svoje podjetje in ni delovnega časa, dopusta, bolniških, se zaveš, da je najvrednejša valuta s katero upravljaš čas.In vaše izobraževanje bi priporočila predvsem zato, ker ne predstavlja izgube časa ampak je čista dodana vrednost. Tok različnih informacij, raznih realnih primerov podanih na tako zanimiv način, v tako kratkem času, mislim, še enkrat, vrhunsko.
Zorica Sekulić
dir. Implera d.o.o.
Izobraževanje / svetovanje s predavateljico Tanjo Fric za področje digitalizacije je bilo zelo koristno, saj so bili doseženi vsi cilji in realizirana vsebina, ki je bila tudi relevantna tudi zame,ki delam sicer na drugem področju. Predavateljica uporablja aktivne metode poučevanja in omogoča aktivno sodelovanje udeležencev. Najbolj cenim praktičnost znanja in evalvacijo ter možnost komunikacijske podpore tudi po zaključku izobraževanja.
dr. Marinka Vovk
dir. CPU d. o. o.
Vznemirljiva pot do večje produktivnosti in uspeha se odpira z izjemnim seminarjem Tanje Fric o umetni inteligenci! 💼✨ Po poglobljenem raziskovanju in udeležbi na tem izobraževalnem dogodku sem odkrila ključne strategije, ki so mi izjemno olajšale vsakdanje delo. Zdaj sem hitrejša, bolj učinkovita in moje delo je doseglo novo raven kakovosti. Ne zamudite te edinstvene priložnosti za nadgradnjo svoje kariere. Prijavite se in si zagotovite prednost v poslovnem svetu! 💻 #gremonaprejstanjo
Sabina Čanaki
dir. PE Celje Sparkasse
Zelo zanimivo, vznemirljivo in predvsem uporabno za osebno in poslovno rabo. Informacije zelo jasno podane, relevantne, razumljive, aktualne. Odlično! 😃
Tadeja Leskovar Stiplovšek
Vital Mestinje d. o. o.
Izobraževanje o CHATGPT in njegovi uporabi v poslu in karieri, ki ga je predavala Tanja Fric, je bilo izjemno poučno. Tanja nam je predstavila izčrpne informacije, ki so vključevale številne praktične primere, tako da smo nova znanja lahko uporabili v našem delovnem okolju. Brez dvoma bi priporočila to izobraževanje vsem, ki želijo izkoristiti potencial CHATGPT-ja v svoji poslovni karieri.
Doroteja Kitak Turk
Tovarna olja GEA d.o.o.

KDAJ

12. marec

od 9.00 do 16.00

KJE

Poslovna hiša Unija d.o.o.
Tržaška cesta 515
1351 Brezovica pri Ljubljani

CENA

560 EUR
390 EUR

Cena 390 eur velja do zapolnitve mest (na voljo je le še eno prosto mesto)

Zaradi interaktivne
oblike izobraževanja je
ŠTEVILO MEST OMEJENO!

Če po končanem izobraževanju ne boste občutili neke dodane vrednosti, ki ste jo pričakovali in po koncu dneva ne boste zadovoljni s pridobljenim znanjem, vam bomo vrnili celotno kotizacijo!

KDO JE

Tanja Fric

Direktorica digitalne agencije GoDigi, Tanja Fric, je priznana strokovnjakinja na področjih digitalnega marketinga in umetne inteligence, na področju katere je v zadnjih 8 mesecih na številnih delavnicah, seminarjih in predavanjih izobrazila že več kot 650 udeležencev.

Tanja je sicer z več kot dvajsetletnimi bogatimi izkušnjami v digitalnem svetu pridobila obsežno znanje in veščine, ki segajo od upravljanja in oglaševanja na družbenih omrežjih do izdelave spletnih strani, grafičnega oblikovanja in e-mail marketinga.

Njeno trenutno delo je osredotočeno na praktično uporabo naprednih orodij umetne inteligence, kot je ChatGPT, kjer je razvila edinstvene strategije za izboljšanje poslovnih procesov in trženjskih pristopov. Njena sposobnost prepoznavanja in uporabe tehnologij umetne inteligence pri dejanskih poslovnih izzivih je bila ključna za izboljšanje poslovnih in delovnih procesov številnih podjetij in posameznikov, s katerimi je sodelovala.

Ob tem pa ji strast do učenja in inovacij na digitalnem področju, skupaj z globokim razumevanjem in nenehnim preučevanjem umetne inteligence omogoča, da svojim strankam zagotovi neprecenljivo znanje in podporo. Je nepogrešljiv vir navdiha in znanja za vse, ki si prizadevajo za izboljšanje svojega poslovanja v današnjem dinamičnem in nepredvidljivem poslovnem okolju.

Najuspešnejša podjetja, organizacije in posamezniki že danes utrjujejo svoj položaj na trgu s pomočjo umetne inteligence & ChatGPT

V današnjem hitro spreminjajočem se poslovnem svetu je ključnega pomena, da ste vedno korak pred konkurenco. Z obvladovanjem uporabe vrhunskih naprednih orodij boste pridobili konkurenčno prednost, ki vam bo omogočila, da znižate stroške, povečate produktivnost in zvišate dobičkonosnost v dinamičnem poslovnem okolju.

Kliknite spodaj in s prijavo na 6-urno izobraževanje

stopite velik korak pred konkurenco!

Število mest je zaradi interaktivne oblike izobraževanja omejeno!

Naj se vaša karierna ali poslovna pot na višjo raven PRIČNE ZDAJ!

Zelo uporabno predavanje. Trenutno verjetno najbolj aktualna tema. Predavateljica je na zanimiv nacin predstavila temo.
Jaka Jerala
Odlično predavanje, hvala lepa. Izredno veliko koristnih informacij, ki mi bodo definitivno prihranili veliko casa v sluzbi, ravno tako mojim sodelavkam.
Mojca Vukovič
LURS
Delavnico bi zagotovo priporočila. To je naša prihodnost in če želimo iti s časom naprej, hočeš nočeš je potrebno poznati digitalni marketing
Tina Novak Černigoj
Turistična kmetija Marjanca
Zaključek predavanja z umetno inteligenco je bil res super! Vesela sem novih znanj in navdušena nad prihodnjimi izzivi. Hvala "sošolci" bili smo super razred. 😂👍
Katja Žolgar
Žoli šport
Super! Veliko izvedla dobrega.
Urša Škornik
Greenhills Bike Tours Slovenia
Zelo zanimivo in uporabno
Natalija Mlinar
KLM GALUN d. o. o.
Delavnico bi priporočila zato, ker se Tanja klub izjemni količini znanja zna vsakomur približati in ga na poseben način popeljati v digitalni svet ter vseskozi obdržati pozornost vseh v dvorani.
Martina Amon
MPI Vrelec d.o.o.

Go Digi d.o.o., Prvomajska ul. 35, 3250 Rogaška Slatina
E-mail: info@godigi.si M: 040 398 047

Piškotki
Politika zasebnosti
Splošni pogoji poslovanja